ÅPNE & LUKKE AS

Vi er et selskap som har et mål om og hele tiden strekke oss lengre, men viktigst av alt er fornøyde kunder. Det skal vi oppnå med tilby dører, vinduer og garasjeporter av høy kvalitet og totalpakker med god service, til lavest mulig pris.

Måten dette er mulig er at vi sender våre dører, vinduer og garasjeporter rett fra produsent og sentrallager direkte til deg som kunde, uansett hvor du bor i Norge. Vi har bemannet utstillingslokale/ butikk hvor du som kunde kan komme å se på vårt utvalg av dører, vinduer og garasjeporter før du velger å handle. Vi er også nettbaserte, hvor du som kunde kan se på bilder av de fleste lagerførte dører, vinduer og garasjeporter med utfyllende spesifisering, samt benytte deg av vår nettbutikk. Vi mener dette er den mest effektive måten å kommunisere med våre kunder, ved å tilby flere kjøps og informasjonsmuligheter. Skulle du som kunde ønske en totalpakke, hvor vi ordner montering av ønsket dør, vindu, eller garasjeport er det også noe vi selvsagt tilbyr, men hovedsakelig i Vest-Agder.

Våre leverandører

Harmonie

Harmonie tilbyr anerkjente varemerker innen dører, vinduer og garasjeporter

LIGA-porten

LIGA har leverer garasjeporter til nær sagt hver bygd og by i hele vårt landstrakte land.

NIBU

Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken-, møbel- og interiørbeslag til handel og industri.

Magnorvinduet

Produserer det originale H-vinduet, Norges mest kjente vindu, også kalt «husmorvinduet».

Fjordglas

Fjordglas AS er en moderne trevarefabrikk innerst i Sognefjorden. Norskproduserte produkter og rask le

Gilje

Gilje mer enn 280 ansatte som produserer 120 000 vinduer og 20 000 ytterdører hvert eneste år.

ahlsell

Nordens største tekniske handelsselskap innen deres virkeområde. Leverer beslag og dørelektronikk til oss.

Kundeservice

Showroom og nettbutikk

Hos oss kan du enkelt bestille de produktene du ønsker deg. Vi har både bemannet showroom/ butikk og nettbutikk. Uansett hvilken måte du ønsker å benytte deg av våre tjenester, har vi forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig, for at du skal få en trygg handel hos oss.

Distibusjonskanaler

For deg som kunde har vi forsøk å gjøre bestillingen og leveringen så enkel som mulig. Du bestiller hos oss, så sender produsentene varene direkte til deg. På den måten reduseres kostnadene, og vi kan tilby vårer produkter til langt mer hyggeligere priser

Vi tilbyr kunder totalpakker

Når du bestiller produkter hos oss kan du velge med eller uten montering. Tilbudet om montering gjelder i hovedsak til kunder som holder til i Vest-Agder, men vi har et stort nettverk av fagpersoner, så en løsning finner vi uansett hvor du som kunde skulle bo i Norge.

TOP