Husprosjekt 1

Her har vi levert AgderVinduet til kunde som har bygget nytt hus og tegnet sposseinndeling på vinduene selv. Vinduene er store med kraftige rammer, glatt-kant profil med gjennomgående sprosser. Utvendig er vinduer belagt med aluminiumsbeslag for minimal vedlikehold.

Husprosjekt 2

Her har vi levert AgderVinduet til kunde som har bygget nytt arkitekt tegnet hus. Vinduene, døren og garasjeporten er levert i den populære fargen antrasitt grå (RAL 7016). Utvendig er vinduer belagt med aluminiumsbeslag for minimal vedlikehold. Ligaporten er levert med en farget film (ikke sprøytet) i antrasitt grå som gjør den mer motstandsdyktig mot falming og mindre riper. Innvending er vinduene i standard hvit farge og glatt-kant profil.

Husprosjekt 3

Her har vi levert AgderVinduet til kunde som har total renovert huset sitt utvending . Vinduene og ytterdøren er levert i den populære fargen antrasitt grå (RAL 7016). Utvendig er vinduer belagt med aluminiumsbeslag for minimal vedlikehold. Innvending er vinduene i standard hvit farge og glatt-kant profil. Katrine ytterdøren er levert i spesialfrage (RAL 7016) for å matche vinduer.

Hytteprosjekt 1

Her er det blitt reist en helt ny hytte etter den gamle ble revet. Kunden ønsket en hytte som var mest mulig vedlikeholdsfri, som de kunne slappe av på og nyte i mange år framover. Hytten ligger rett ved sjøen med flott utsikt. Av den grunn ønsket kunden store vindusflater i PVC grunnet hytten sin nærhet til sjøen. På den måten trenger ikke kunden å bekymre seg for korrosjon eller råte.  Ofte slår PVC vinduer innover i rommet, noe som kunden ikke ønsket. Vi har mulighet til å levere PVC vinduer som toppsving med norsk spilkabeslag av kavlitet. Kunden har med det fått et toppsving/ husmorvindu som vil vare år etter år.

Noen av garasjeportene vi har levert

Vi er stolt leverandør av Ligaporten. Dette er garasjeporter av høy kvalitet og rask leveringstid. Våre porter er isolerte stålporter som gjør at du holder mer på varmen i din garasje, samtidig benyttes det en farget film på våre porter i fargene standard hvit, sort og antrasitt grå. Filmen gjør at portene er mer motstandsdyktige mot falming, samt små riper. Men vi kan selvsagt også levere porter sprøytet i ønsket RAL eller NCS fargekode, dersom porten skal matche utseende på resten av huset.

TOP